De populairste verhalen van 2019

auteursafbeelding
Maya van der Schuit 16 december 2019 1 min

We publiceerden dit jaar 19 verhalen: van een blog over Voys’ Big Hairy Audacious Goal tot een blog over strategie in een managementloze organisatie. Van welke stukken kregen onze lezers geen genoeg? De populairste verhalen op een rij.

1. Ongestoord vakantie vieren

In de zomer hebben we een aantal tips op een rij gezet zodat je je niet druk hoefde te maken over je telefonische bereikbaarheid. Zo vierde je ongestoord vakantie. Handig: je kunt de tips ook prima buiten de zomer toepassen.

2. Werkplek van de toekomst

Voys was zo’n 4 jaar jaar geleden een nieuwe speler op het Belgische telecomtoneel. Collega Mark vertelt aan Bloovi over het ontstaan en de groei van Voys en over ons online telefonieproduct: “Bellen vanuit de cloud is zonder twijfel de communicatie van de toekomst”.

3. Drieluik over strategie

De vragen die we bijna van iedereen horen die geïnteresseerd is in onze zelfsturende organisatie: hoe zorgen jullie dat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft? Op welke manier hebben jullie strategie vormgegeven? In een drieluik geven we hierop antwoord. We hebben deze blogs ook gebundeld in e-book, dat kun je hier gratis downloaden.

4. Big Hairy Audacious Goal

Als we zeggen BHAG, dan gaat er vast niet direct een lampje branden. Met BHAG bedoelen we Big Hairy Audacious Goal. Dat is vrij vertaald een Groot Gedurfd Dapper Doel. Een doel dat we bij Voys op de zeer lange termijn willen realiseren. Een doelstelling voor over 10 tot 30 jaar. Een doel met ambitie.

5. Haal meer uit Freedom

Wie klant wordt bij Voys, maakt meteen kennis met Freedom, onze online telefooncentrale. We kunnen ons voorstellen dat je misschien niet weet wat alle mogelijkheden in Freedom zijn. Het zijn er ook nogal wat. Daarom geven we je een aantal voorbeelden van features waarmee je ervoor kunt zorgen dat je optimaal bereikbaar bent.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 29 november 2023

Zo beschermen wij onze missie: steward ownership maakt Voys toekomstbestendig

Van 13 november 2023

Zo ziet je eerste jaar bij Voys eruit: van je cv insturen tot contractverlenging