WhatsApp Business

Met je vaste nummer van Voys

Met WhatsApp Business kom je laagdrempelig in contact met je klanten. Wil je een écht professionele uitstraling? Koppel dan niet je GSM nummer, maar je professionele vaste nummer van Voys aan je WhatsApp Business account.

  • Circle check filled WhatsApp met zakelijke uitstraling
  • Circle check filled Gebruik je eigen professionele vaste nummer
  • Circle check filled Binnen een werkdag actief
Binnen een werkdag bereikbaar

Nog geen vast nummer?

Met 5,75 miljoen dagelijkse gebruikers in België is WhatsApp ongelofelijk populair en daarmee is WhatsApp Business dé manier om in contact te komen met je klanten. Je kunt de app zelfs op meerdere apparaten, zoals laptops, gebruiken.

Gebruik je WhatsApp Business nog met een GSM nummer? Schakel dan eenvoudig over naar een vast nummer voor een professionelere uitstraling. Dit telefoonnummer kun je ook gebruiken om zelf mee te bellen, ook met je GSM via de Voys App.

Bel ons op 03 303 4000 om binnen één werkdag een professionele vaste nummer te gebruiken voor jouw WhatsApp Business app.

Meer over onze telefonie-oplossing Arrow long right
Makkelijker wordt het niet

Heb je al een telefoonnummer bij Voys?

Ben je al klant bij Voys en wil je je telefoonnummer voor WhatsApp Business gebruiken? Dit is belachelijk eenvoudig. Download de WhatsApp Business app, voer je Voys-nummer in en verifieer deze in de app en je kunt WhatsApp Business direct met je vaste nummer gebruiken.

Goed om te weten:

  • WhatsApp Business kun je zelfs gebruiken op vier verschillende computers, maar je kunt slechts één telefoon aan je account koppelen.
  • WhatsApp en WhatsApp Business kun je prima naast elkaar gebruiken.

 

WhatsApp Business in drie stappen

Sluit je aan bij Voys

Sluit je binnen een werkdag aan bij Voys. Bel 03 303 4000 of meld je direct aan. Je krijgt van ons binnen een werkdag je nieuwe nummer.

Download WhatsApp

Download de gratis WhatsApp Business app en koppel je gloednieuwe telefoonnummer.

 

Appen maar!

Klaar ben je om professioneel te WhatsAppen met je klanten en je telefoonnummer ook voor telefonie te gebruiken. Veel plezier!