• Nog geen klant en advies nodig? Bel 03 303 4000. Ben je al klant? Bel 03 303 4020.

 • Inloggen
 • Hulp

Wat is VoIP?

VoIP telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet. Een fysieke telefooncentrale is dus niet meer nodig. Het maakt niet uit waar jouw toestel staat: op kantoor, thuis, in een hotel in Frankrijk, of een internetcafé in Laos, zolang er internet beschikbaar is kan je gewoon bellen en gebeld worden met je Belgische telefoonnummer.

Meer over VoIP 

De voordelen van VoIP bij Voys

 • Beter bereikbaar

  Met VoIP van Voys maak je je organisatie optimaal bereikbaar. Zo hoef je nooit meer een telefoontje te missen, omdat je zelf eenvoudig instelt dat een inkomende oproep niet alleen op jouw telefoon rinkelt, maar ook kan worden doorgezet naar GSM, naar de telefoons van je collega’s of naar een antwoordservice.

  Je kunt zelfs je telefonie uitbreiden met openingstijden, keuzemenu en wachtrijen, zodat je telefonie precies op maat is afgesteld voor jouw organisatie.

 • Flexibel

  VoIP telefonie van Voys groeit mee met je organisatie. Telefoonnummers en diensten kun je per dag activeren en opzeggen. Je zit bij Voys nooit vast aan een contract.

 • Voordelig

  De maandelijkse tarieven en beltarieven met VoIP van Voys zijn flink lager dan de beltarieven van traditionele telefonie-aanbieders. Een aansluiting inclusief telefoonnummer bij Voys heb je al vanaf € 8,- per maand.

 • Altijd up to date

  Met VoIP-telefonie heb je geen fysieke telefoniecentrale op locatie staan. Je telefoniecentrale hebben we namelijk in het internet gebouwd. Daardoor is deze altijd maximaal beveiligd, voorzien van de nieuwste technische mogelijkheden en volledig up to date.

 • Alles onder controle

  Als ondernemer wil jij zelf ‘in control’ zijn. Daarom hebben we Freedom, de online telefoniecentrale van Voys, heel eenvoudig in gebruik gemaakt. Deze kun je op elk gewenst moment zelf beheren en zo je telefonie aanpassen aan de behoeften van jouw organisatie.

Wat krijg je van ons?

Telefooncentrale

In Freedom, onze telefooncentrale in de cloud, stel je zelf je telefonische bereikbaarheid in. Supereenvoudig en 24/7 beschikbaar.

Telefoonnummers

Wij leveren regionummers en landelijke telefoonnummers. Ook kunnen we je huidige telefoonnummer(s) overnemen.

Telefoontoestellen

Bel met eigen GSM (VoIP mobile) of kies een VoIP telefoontoestel, zodat jij kunt bellen zoals jij dat wilt. Vast of draadloos. Met of zonder headset.

Freedom is eenvoudig online beheer

Belplan

In Freedom, onze telefooncentrale in de cloud, stel je in wat er gebeurt als jouw nummer gebeld wordt. Zo zorg je voor optimale bereikbaarheid.

24/7 aanpassen

Je bent zelf ‘in control’. Activeer zelf nieuwe nummers en extra functionaliteiten, of zeg ze binnen de dag op. Jij draait aan de knoppen.

Inzicht

In Freedom bekijk je eenvoudig al je gespreksdetails, je facturen en je bereikbaarheidsstatistieken.

Vrijheid om alle diensten per dag op te zeggen

Probeer Voys dus gerust een dag, week of maand zonder vast te zitten aan een contract. Je bent in goed gezelschap, want 9000 ondernemers gingen je voor.

Overal professioneel bereikbaar

Met de Voys App uitbellen met je zakelijke nummer én op elk moment je bereikbaarheid wijzigen.

Dat is Freedom!

Zo hebben je klanten niet door dat je stiekem de Kilimanjaro aan het beklimmen bent of een dag buiten de deur werkt.

Functionaliteiten

 • Flexibel schakelen

  Met flexibel doorschakelen pas je zelf de eindbestemming van je professionele telefoonnummer aan naar elk gewenst mobiel of vast nummer. Deze doorschakeling is binnen enkele seconden geregeld via je eigen online beheeromgeving freedom.voys.be.

 • Meldingen

  De module Meldingen gebruik je om je beller welkom te heten of om (standaard) informatie te geven, zoals: “Welkom bij bedrijf X”, “U wordt doorverbonden met de regio Antwerpen” of “Voor spoed kunt u bellen met nummer 080-1234567”. De beller krijgt een ingesproken tekst te horen, voordat het gesprek doorverbonden wordt naar de volgende stap in het belplan of naar de eindbestemming. Een melding voeg je eenvoudig toe op iedere gewenste plek in het belplan.

 • Belgroepen

  Wil je dat er meerdere telefoons overgaan als er een gesprek binnenkomt? Bij Voys stel je dit heel gemakkelijk zelf in met belgroepen.

 • Voicemail naar e-mail

  Je voicemail als e-mail ontvangen? Geen enkel probleem. Als klant van Voys krijg je voicemailberichten als WAV-bestand doorgestuurd naar een door jou gekozen e-mailadres. Zo zijn al je voicemails terug te luisteren via je GSM, tablet of PC.

 • Keuzemenu

  “Toets 1 als je een bestelling wilt plaatsen, toets 2 als je een vraag hebt over een levering, toets 3…..” Een keuzemenu bij Voys stel je in zoals jij dat wilt. Bij elke keuze bepaal je zelf wat er gebeurt met een inkomende oproep. Zo kun je ook eenvoudig instellen: “Toets 1 voor Nederlands, toets 2 voor Frans.”

 • Gespreksopname

  Wil je de gesprekken die je voert opnemen? Dit kan handig zijn wanneer je regelmatig telefonische overeenkomsten sluit, of wanneer je ze als hulpmiddel wil gebruiken om een nieuwe collega op te leiden. Je betaalt € 5,- per 1000 opgenomen minuten per maand. In Freedom kun je de gesprekken op elk gewenst moment zelf afluisteren en downloaden.

 • Telefonisch vergaderen (conference)

  Eenvoudig telefonisch vergaderen met je collega’s of externen? Gebruik de module Telefonisch Vergaderen. Een corporate functie voor een KMO prijs.

 • Wachtrij

  Het kan natuurlijk gebeuren dat het zo druk is binnen je bedrijf, dat je klanten niet direct te woord kan staan. Een bezettoon is voor een beller niet prettig, maar kort in de wacht staan vinden mensen doorgaans niet zo erg. Daarom biedt Voys een wachtrij aan. In deze wachtrij wordt de beller op de hoogte gehouden van het aantal wachtenden. Je kunt je bellers ook trakteren op een leuk wachtmuziekje.

Fantastische support

De beste techniek + snelle support =

Gelukkige klanten

Klinkt wel heel eenvoudig hè? Dat is het ook!

Voys Freedom = maximale vrijheid en optimale bereikbaarheid voor organisaties. Je bent in goed gezelschap. Meer dan 9000 ondernemers gingen je voor.