Voordelen van bellen via internet (VoIP)

Voys is al 18 jaar Voice over IP aanbieder en levert vaste telefonie via het internet. Daarmee zijn we de meest ervaren aanbieder van IP telefonie in de telecommarkt. Een fysieke telefooncentrale is met onze VoIP-telefonie niet meer nodig. Het maakt niet uit waar jouw toestel staat of waar jij bent: op kantoor, thuis, of onderweg, je kunt altijd onze VoIP-telefonie gebruiken.

Bereken je kosten

Optimaal bereikbaar

Met VoIP van Voys maak je je organisatie optimaal bereikbaar. Zo hoef je nooit meer een telefoontje te missen, omdat je zelf instelt dat een oproep niet alleen op jouw telefoon rinkelt, maar ook wordt doorgezet naar je GSM, naar de telefoons van collega’s of een antwoordservice.

Flexibel en betrouwbaar

IP telefonie van Voys schaalt altijd mee met de grootte van je bedrijf. Je telefooncentrale hebben we namelijk in het internet gebouwd. Daardoor is deze altijd maximaal beveiligd, voorzien van de nieuwste technische mogelijkheden en volledig up to date.

Vriendelijk voor je portemonnee

Geweldig bereikbaar zijn voor je klanten hoeft niet duur te zijn. Voor slechts € 22,40 per gebruiker per maand heb je een professioneel telefoonnummer, kun je onbeperkt bellen en gebruik je alle mogelijkheden van onze vriendelijke en zeer geavanceerde telefooncentrale.

Telefoonnummers

Een essentieel onderdeel van IP telefonie is het telefoonnummer.

Nieuwe telefoonnummers hebben we in elke regio; van Brugge tot Genk en van Antwerpen tot Brussel.

Heb je al één of meerdere telefoonnummers? Dan wil je die natuurlijk behouden. Wanneer je overstapt op bellen via internet kunnen wij alle telefoonnummers overnemen van je huidige provider. Natuurlijk blijf je in de tussentijd gewoon bereikbaar.

 

Meer over telefoonnummers Arrow long right
Apparatuur

Bellen zonder telefoons is als timmeren zonder hamer of als wielrennen zonder fiets.

Wij leveren je toestellen die direct gebruiksklaar zijn. Je hoeft ze alleen nog maar aan te sluiten op je internetverbinding en je kunt meteen bellen.

Ben je regelmatig onderweg en wil je VoIP mobile? Dan beheer je via onze smartphone-app je bereikbaarheid. Je kunt er zelfs mee bellen! Met onze VoIP app ben je dus altijd en overal bereikbaar!

Bekijk alle VoIP telefoons Arrow long right
Software

In ons vriendelijke online beheersysteem stel je zelf je bereikbaarheid in.

Freedom: zo heet onze online telefooncentrale. Jij hebt alle vrijheid om je telefonie zo in te stellen dat jouw bedrijf optimaal bereikbaar is voor jouw klanten.

In Freedom maak je gebruik van allerlei handige functies om je telefonie precies op maat te maken voor jouw bedrijf, bijvoorbeeld met openingstijden of een keuzemenu.

Bekijk alle mogelijkheden Arrow long right

Dit zeggen onze klanten

18.000 bedrijven in Nederland, België, Duitsland en Zuid-Afrika gebruiken Voys. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.9 in meer dan 4.000 reviews.

 • “Het doet wat het moet doen”

  Netjes en compleet geleverd, 1 lijn, bij niet opnemen ontvang ik een mail, meer vooralsnog niet nodig

  Sander, Simol Beheer

 • “Uitstekend”

  Wij zijn erg tevreden met het pakket van Voys. Ook zijn we erg tevreden over de service.

  Rick, Duurzaambedrukt

 • “Goede en snelle implementatie”

  Super tevreden met begeleiding gedurende aanmelding en implementatie. Overstap goed verlopen. Product/app werkt naar verwachtging.

  Erik, De Wagenparkbeheerders

 • “Uitstekende onboarding”

  E.e.a. was snel geregeld, en op een heel persoonlijke manier. Ook een vraag die we hadden over gidsvermelding is grondig uitgezocht en beantwoord.

  Rolf, Thunderbyte.AI

 • “Goed, snel en makkelijk”

  Makkelijk systeem om mee te werken, snel geinstalleerd, werkt goed en snelle en vriendelijke klantenservice. Een aanrader!

  Tamara, Fysiotherapie Broekhuizen

 • “Erg goed en eenvoudig”

  Erg goede dienst.
  Alles in een voor een vast bedrag.
  Telefooncentrale makkelijk te gebruiken

  Jesse, Xoric

Voor optimale bereikbaarheid van jouw bedrijf voor jouw klanten

In Freedom, jouw eigen online telefoniecentrale stel je eenvoudig in hoe je bereikbaar wilt zijn, zodat jouw klanten een optimale ervaring hebben, als ze contact opnemen.

Wil je graag een vrijblijvende offerte van ons? Deze ontvang je altijd binnen een werkdag!

Ja, ik ontvang graag een offerte! Arrow long right