• Alle Voys updates

Verbeteringen en vernieuwingen

Alle Voys-updates op een rij

Het telefonieplatform en de producten van Voys krijgen regelmatig updates. Bijvoorbeeld om bugs op te lossen, nieuwe features toe te voegen of verbeteringen door te voeren. Hier vind je alle updates die we onlangs doorvoerden én die er binnenkort aankomen.

Heb je een suggestie hoe wij onze producten nog beter kunnen maken? Die geef je eenvoudig door via voys.nl/verbeteringen.

Updates september 2023

Dit zijn de updates die wij in september doorvoerden.

Beschrijving telefoonnummer app

Het was al mogelijk om in de app te selecteren met welk telefoonnummer je wil uitbellen. De beschrijving van nummers is nu ook zichtbaar, zodat je in één oogopslag ziet welk nummer waarbij hoort. Een beschrijving toevoegen kan in de portal onder Beheer > Telefoonnummer.

Microsoft Teams module toegevoegd

Wist je dat ons VoIP-platform perfect gekoppeld kan worden aan Microsoft Teams? Met het gebruikelijke vaste telefoonnummer kunnen relaties worden gebeld én maak je optimaal gebruik van alle handige functionaliteiten. De module vind je voortaan direct onder Beheer > Integratie.

Intern bellen

Iedereen belt weleens naar een collega, dit noem je ook wel een interne oproep. Voortaan is het mogelijk om per collega een intern nummer te gebruiken, in plaats van het interne nummer van het toestel. Zo maakt het niet meer uit met welk device je collega belt, vanaf nu kun je altijd hetzelfde interne telefoonnummer gebruiken.

 

Synchronisatie status Gebruiker

De status van de Gebruiker (beschikbaar, niet storen of offline) wordt vanaf nu gesynchroniseerd tussen de Voys App, Webphone en bureautoestel. Wijzig je de status van de Gebruiker, dan is die nu up-to-date op alle apparaten. Zo weten je collega’s precies of je bereikbaar bent of niet.

Het is bijna zover

Aankomende updates

Welke verbeteringen en nieuwe features ronden we op dit moment af? Hieronder vind je een overzicht van updates die binnenkort plaatsvinden.

Binnenkort

 • Voicemail – Voicemail naar tekst
  Je voicemails terugluisteren is niet altijd de meest efficiënte manier om zo snel mogelijk de betreffende klant terug te bellen. Soms is de klant niet goed te verstaan, of moet je de voicemail nogmaals beluisteren om de informatie te noteren. Daar ontwikkelen we nu wat handigs voor: voicemail omzetten naar tekst. Het ingesproken bericht wordt automatisch uitgeschreven en naar je mail gestuurd, samen met het geluidsbestand.
 • Voys App & Webphone – Gedeelde contacten
  Je zakelijke contacten zijn nu zichtbaar voor je collega’s in zowel de Webphone als de App. Op dit moment kun je contacten alleen in de Webphone toevoegen, wijzigen of verwijderen. Op een later moment kun je dit ook in de Voys App doen.
  Je vindt gedeelde contacten op de contactenpagina. Naast de bestaande tabs, Collega’s en Contacten, komt er straks een derde bij: Gedeeld.
 • Plugin – Nieuwe look
  Met onze plugin voor je browser wijzig je in een paar muisklikken je bereikbaarheid, klik-en-bel je nummers op elke webpagina en zie je de beschikbaarheid van je collega’s. We werken aan een nieuw ontwerp van de plugin, het resultaat daarvan zie je binnenkort.

Plannen 2023

 • Onze plannen voor 2023
  Bij Voys werken we continu aan het doorontwikkelen van onze producten: alles om ervoor te zorgen dat je optimaal bereikbaar bent voor jouw klanten. Dit jaar komen er een heleboel nieuwe features aan.

  Check de plannen


 • Toekomstplannen Voys App en Webphone
  Een optimale relatie tussen jou en je klanten: daarbij willen we jou en je organisatie graag ondersteunen. Wat betekent deze visie voor de Voys App en Webphone?

  Bekijk de plannen

Eerdere updates