Hoe we jouw geld uitgeven

Je bent niet simpelweg een klant van Voys. Je draagt namelijk ook op een andere manier bij. Het geld dat je ons betaalt besteden we niet alleen aan het aanbieden van onze service en aan operationele kosten. We investeren flink in het ontwikkelen van open source producten, we hanteren een zelfopgelegde 1% verbondenheidsbelasting en we dragen bij aan projecten die wij belangrijk vinden.

Daarom zijn we graag open over hoe we jouw geld spenderen. Met het betalen van je rekening ondersteun jij de volgende zaken:

  • Initiatieven en rechtzaken om onze netneutraliteit en privacy te beschermen
  • Educatieve projecten die gericht zijn op gelijke mogelijkheden en/of op het ontwikkelen van software
  • Projecten die ondernemerschap ondersteunen

Dit doen we met jouw € 10,-

Dan houden we € 0,58 over

De winst (voor de belasting)

De overgebleven € 0,58 is onze winst. Van dit bedrag betalen we € 0,16 aan vennootschapsbelasting. Dat betekent dat er na de belasting € 0,42 overblijft.

Hiermee bekostigen we onze internationale uitbreiding. Ook gebruiken we dit bedrag steeds vaker om mooie projecten te starten of initiatieven te ondersteunen die vrije communicatie mogelijk maken.

Meer over onze impact

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!