Gebruik een vast nummer op je gsm

Meld je aan
Vast op gsm

Overal bereikbaar met je vaste nummer op je gsm

Wil je de professionele uitstraling van een vast telefoonnummer én de flexibiliteit van je gsm-telefoon? Daarvoor hebben wij de oplossing: vast op gsm.

Optimaal bereikbaar

Met de telefonie van Voys ben je optimaal bereikbaar. Je zakelijke vaste nummer kun je overal beantwoorden, ook als je onderweg bent.

Flexibel

Via de Voys app geef je zelf aan op welke manier je bereikbaar bent: bijvoorbeeld op één of meerdere mobiele telefoons, op kantoor, of je voicemail.

Vriendelijk voor je portemonnee

Een vast nummer op mobiel is heel voordelig. Een account bij Voys inclusief nummer heb je al voor € 22,40 per maand, inclusief bellen binnen Nederland.

Wat heb je nodig voor vast op gsm?

Een vast telefoonnummer

We hebben vaste nummers op voorraad in elke regio in België, dus ook van jouw regio. Wil je je eigen telefoonnummer meenemen? Dat is ook geen probleem.

Je eigen smartphone

Waarop je natuurlijk de Voys 4G app installeert, zodat je snel kunt wijzigen of je wel of niet bereikbaar wilt zijn. Met je smartphone kun je zowel inkomend als uitgaand bellen met een vast professioneel telefoonnummer.

Toegang tot Freedom

Freedom, zo heet je online telefooncentrale. Daar stel je in wat er gebeurt als je telefoonnummer wordt gebeld, zie je gespreksstatistieken in en bekijk je facturen.

We leggen het uit

Vast op gsm: hoe werkt het?

Zakelijk bereikbaar op je gsm

Wil je een zakelijk nummer doorschakelen naar je gsm? Dat kan! Kies voor een zakelijke uitstraling en wees toch overal bereikbaar op je gsm-telefoon.

Met vast op gsm van Voys komen oproepen naar je vaste zakelijke telefoonnummer gewoon binnen op je gsm.

Stel vast op gsm zelf in

Als klant van Voys krijg je:

  • Een vast telefoonnummer
  • toegang tot de Voys app
  • een account met inloggegevens van je eigen online telefoniecentrale

In de centrale of de app stel je heel makkelijk in wat er moet gebeuren als je vaste nummer gebeld wordt: bijvoorbeeld rinkelen op je gsm, daarna op een gsm van je collega en daarna naar de voicemail.

Doorschakelen naar gsm of op de Voys app

Je kunt je vaste nummer doorschakelen naar je gsm telefoonnummer. Dan bel je gewoon over het GSM-netwerk van je gsm telefonieprovider. Je kunt ook de Voys App gebruiken om mee te bellen, dan bel je over het 4G-netwerk. Het voordeel van de app is dat je geen doorschakelkosten betaalt. Het nadeel van de app is dat de kwaliteit wisselend kan zijn als de 4G-dekking niet goed is.

Simpelweg bereikbaar zijn zoals jij wilt

Gebruik je vaste zakelijke nummer alleen voor je zakelijke telefoontjes, zodat je werk en privé zoveel mogelijk gescheiden houdt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of meld je aan binnen een werkdag.

Meld je direct aan Arrow long right

De mogelijkheden van Vast op gsm

Vast op gsm biedt je de mogelijkheid om belgroepen aan te maken met meerdere gsm- en/of vaste telefoonnummers. En je vaste nummer te koppelen aan gsm.

Stel, je hebt een collega en jullie willen allebei bereikbaar zijn op hetzelfde zakelijke nummer. Op het moment dat het zakelijke nummer gebeld wordt, gaan beide toestellen (of dat nu gsm of VoIP-toestellen zijn) tegelijk over: de persoon die als eerst de telefoon opneemt krijgt het gesprek.

Hierdoor gaat de telefoon van je collega automatisch niet meer over. Dit kan tot een onbeperkt aantal gsm telefoonnummers ingericht worden, zodat je ervan verzekerd bent dat je organisatie optimaal bereikbaar is.

Wat kost Vast op gsm?

Vast op gsm is inbegrepen voor elke Voys klant en heb je al voor € 22,40 per gebruiker met de volgende voorwaarden:

  • Inclusief bellen en gebeld worden binnen België naar vast en gsm
  • Inclusief álle mogelijkheden van Freedom, onze online telefoniecentrale
  • Bij afname van 4 of meer gebruikers, wordt de maandelijkse prijs lager