Dé telefonie-oplossing voor slimme klantgerichte bedrijven

Ondersteun je klanten optimaal én verbeter je klantrelaties met onze schaalbare telefonie-oplossing voor het KMO die eenvoudig integreert met CRM- en helpdesksystemen.

  • Circle check filled Eenvoudig remote en hybride werken
  • Circle check filled Makkelijk schaalbaar
  • Circle check filled Integreert met je huidige software
Met Voys telefonie maak je hoge verwachtingen van jouw klanten waar.
Logo image
Logo image
Logo image
Logo image

Slimme bedrijven kiezen Voys

Voys levert al 18 jaar cloudtelefonie. Daarmee zijn we de meest ervaren cloudprovider in Nederland met bovendien de hoogste klanttevredenheid.

Dit zijn 6 redenen waarom onze 17.000+ klanten iedere dag op Voys vertrouwen.

Telefoonnummers: overnemen of nieuw

Heb je al telefoonnummers, dan kunnen we die eenvoudig overnemen van je huidige provider. In de tussentijd blijf je gewoon bereikbaar. Nieuwe telefoonnummers hebben we op voorraad in elke regio in België.

Kies voor een los nummer, of een blok van 10, 100 of 1000 nummers. Internationale nummers leveren we in meer dan 50 landen.

 

Werken waar, wanneer en hoe je wilt

Wij leveren je gebruiksklare telefoons. Deze sluit je aan op je internetverbinding en je kunt direct bellen.

Zijn jij en je collega’s regelmatig onderweg? Schakel dan eenvoudig je nummer door naar je mobiele telefoon of gebruik onze App.

De webphone verandert elke computer in een telefoon en is ideaal voor het moderne kantoor en je thuiswerkplek. Zorg daarbij wel voor een goede headset.

Freedom

Beheer zelf je telefonieomgeving

Freedom: zo heet onze prijswinnende online telefooncentrale. Hierin beheer je eenvoudig alle communicatie-instellingen van je bedrijf. Zo ben je optimaal bereikbaar voor jouw klanten.

Innovatieve features als Pulse en Reach zorgen ervoor dat vragen van klanten uitkomen bij de juiste collega. Dit maakt klantcontact persoonlijk en effectief. Zo bouw je aan wat werkelijk belangrijk is: je klantrelatie.


Je bent in goed gezelschap

Meer dan 17.000 ondernemers

vertrouwen dagelijks op Voys voor hun telefonische bereikbaarheid en bellen gemiddeld 408.000 minuten per dag via ons betrouwbare platform.

Meer dan 18 jaar ervaring

In 2006 begonnen, en in 2024 nog steeds één van de snelstgroeiende telefonieproviders van Europa.

Meer dan 4000 reviews

kregen we van onze klanten, met een gemiddeld cijfer van een 8.8! Dat is de hoogste gemiddelde klantbeoordeling in de telecomwereld.

Dit zeggen onze klanten

Sinds 2012 verzamelen én publiceren we de beoordelingen van onze klanten. Trots zijn we op het feit dat in meer dan 4.000 reviews Voys als gemiddeld cijfer een 8.8 van ze krijgt.

Optimale bereikbaarheid voor jou en je collega’s

Stel in onze vriendelijke telefoniecentrale zelf in hoe je bereikbaarheid wilt zijn, zodat je klanten altijd een optimale ervaring hebben als ze je bellen.

Vraag snel een vrijblijvende offerte op maat aan. Deze krijg je binnen een werkdag.

Ja, ik ontvang graag een offerte! Arrow long right