Cloud telefonie met Voys

Telefonie via het internet maakt je bedrijf futureproof

Cloud telefonie voor bedrijven

Voys levert telefonie in de cloud aan bedrijven. Bellen via de cloud brengt grote voordelen met zich mee. Het maakt niet uit hoe klein of groot je organisatie is, wij hebben altijd een oplossing op maat.

Telefooncentrale in de cloud

De telefooncentrale van Voys staat in de cloud. Dit betekent dat je deze zelf eenvoudig kunt beheren via het internet. Je hebt dus geen fysieke centrale meer nodig. Daarmee is je centrale altijd up to date en beveiligd.

Meer over de cloud telefooncentrale

Telefoonnummers

Voys levert telefoonnummers in elke regio in België. Een regionaal telefoonnummer geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Als je al een telefoonnummer hebt, dan kunnen wij deze altijd overnemen van je huidige provider.

Meer over telefoonnummers

Telefoontoestellen

Voys levert ook telefoons voor telefonie in de cloud. Je kiest zelf of je voor een vast bureautoestel, of een draadloze handset gaat.  Wij sturen ze helemaal gebruiksklaar naar je op, zodat je ze alleen nog maar aan hoeft te sluiten op je internetverbinding.

Meer over VoIP telefoontoestellen

Met cloud telefonie van Voys geniet je van

 • Maximale flexibiliteit

  Je bent als bedrijf zeer flexibel, want je kunt overal waar je internet hebt, gebruik maken van je telefonie. Je zit daarmee dus niet meer vast aan een locatie. Daarnaast zijn alle diensten van Voys per dag te activeren én op te zetten. Je zit dus nooit ergens aan vast.

   

 • Betrouwbaar en up to date

  Omdat je telefonie in de cloud staat, is je centrale altijd up to date. Daar hoef je zelfs niets voor te doen.

  Onze services zijn volledig redundant uitgevoerd. Dat betekent dat we alles dubbel hebben uitgevoerd, waardoor de kans op storingen tot een minimum beperkt is.

 • Optimaal bereikbaar

  Met telefonie bedrijf Voys maak je jouw bedrijf optimaal bereikbaar.

  In het belplan stel je bijvoorbeeld eenvoudig in wat er moet gebeuren als je even niet achter je bureau zit. Een fallback naar een app of mobiel telefoonnummer is een paar seconden geregeld. Zo zorg je dat je geen oproepen van potentiële klanten meer hoeft te missen.

Meer weten over cloud telefonie?

Voys staat voor maximale vrijheid en optimale bereikbaarheid voor organisaties. Je bent in goed gezelschap. Ruim 10.000 bedrijven gingen je voor. Lees meer over wat cloud telefonie is.