Telefonie via het internet maakt je bedrijf futureproof

Cloud telefonie voor bedrijven

Voys levert telefonie in de cloud aan bedrijven. Bellen via de cloud brengt grote voordelen met zich mee. Het maakt niet uit hoe klein of groot je organisatie is, wij hebben altijd een oplossing op maat.

Telefooncentrale in de cloud

De telefooncentrale van Voys staat in de cloud. Dit betekent dat je deze zelf eenvoudig kunt beheren via het internet. Je hebt dus geen fysieke centrale meer nodig. Daarmee is je centrale altijd up to date en beveiligd.

{
“@context”: “https://schema.org/”,
“@type”: “Product”,
“name”: “Cloud telefonie”,
“image”: “https://www.voys.be/app/uploads/sites/3/2016/01/Voys_be_banner_clouded_web_0-e1464793942857.jpg”,
“description”: “De telefooncentrale van Voys staat in de cloud. Dit betekent dat je deze zelf eenvoudig kunt beheren via het internet. Je hebt dus geen fysieke centrale meer nodig. Daarmee is je centrale altijd up to date en beveiligd.”,
“brand”: “Voys”,
“aggregateRating”: {
“@type”: “AggregateRating”,
“ratingValue”: “8.9”,
“bestRating”: “10”,
“worstRating”: “1”,
“ratingCount”: “105”
}
}

Telefoonnummers

Voys levert telefoonnummers in elke regio in België. Een regionaal telefoonnummer geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Als je al een telefoonnummer hebt, dan kunnen wij deze altijd overnemen van je huidige provider.

Telefoontoestellen

Voys levert ook telefoons voor telefonie in de cloud. Je kiest zelf of je voor een vast bureautoestel, of een draadloze handset gaat.  Wij sturen ze helemaal gebruiksklaar naar je op, zodat je ze alleen nog maar aan hoeft te sluiten op je internetverbinding.

Met cloud telefonie van Voys geniet je van

Meer weten over cloud telefonie?

Voys staat voor maximale vrijheid en optimale bereikbaarheid voor organisaties. Je bent in goed gezelschap. Ruim 10.000 bedrijven gingen je voor.

Wat is cloud telefonie?