Je telefoonnummer verhuizen naar Voys

Nummerovername

Hier dien je het verzoek in om je telefoonnummer(s) te verhuizen naar Voys. Vul alle gegevens zorgvuldig in en lees hieronder de voorwaarden voor een succesvolle nummerportering. Vervolgens gaat je contactpersoon bij Voys de aanvraag in behandeling nemen.

Voorwaarden nummerbehoud

  • Het overnemen van je telefoonnummer(s) duurt minimaal 9 werkdagen. Jouw contactpersoon stuurt jou nog een bevestiging van de definitieve datum van de overname. Je kan zelf ook een passende datum aangeven (maandag tot vrijdag, niet op feestdagen).
  • De nummerportering kan al plaatsvinden terwijl je contractstermijn bij je huidige provider nog niet verlopen is. Je provider zal dan een eindafrekening sturen voor de voortijdige beëindiging van je diensten. Hierin is Voys geen partij. Indien je hierover vragen hebt, adviseren we om contact op te nemen met je huidige provider.
  • Voys regelt enkel de nummerovername en zorgt niet voor het beëindigen van je diensten bij je huidige provider. Huur je bijvoorbeeld nog hardware of heb je nog overige diensten die je niet meer gebruikt, dan adviseren we om contact op te nemen met je huidige provider.
  • Belangrijk: verschillende telecomaanbieders zien het overnemen van de telefoonnummers ook als een formele opzegging van alle diensten. Dit houdt in dat ook alle achterliggende diensten als een internet-, pin-, of alarmlijn komen te vervallen. Voys is hierin geen partij. Wens je de overige diensten naast telefonie te behouden bij je huidige provider, dan is het noodzakelijk dat je hiervoor contact opneemt met je huidige provider.

  • Voer hier alle telefoonnummers in die je graag wilt laten overnemen door Voys.
    10-nummerreeksen kunnen enkel als volledige reeks overgenomen worden.
  • Vul hier de gewenste datum van overname in. Houd er rekening mee dat het over minimaal 9 werkdagen is en de overname altijd plaatsvindt op een werkdag.
  • Naam van het bedrijf waar het telefoonnummer op staat geregistreerd bij de huidige provider.