Vanaf nu is de status van gebruikers ook zichtbaar in de portal. Zo zien gebruikers in één oogopslag de status van collega's, ook als die geen gebruikmaken van de mobiele app of webphone.
Alle updates
-
-
In de gespreksgeschiedenis van de mobiele app zie je voortaan de namen van gedeelde contacten staan. Voorheen toonden wij enkel het telefoonnummer van het contact. Door deze update weet je precies met wie er is gebeld, wel zo persoonlijk.
-
Het was al mogelijk om te selecteren met welk telefoonnummer je uit wilt bellen. Vanaf nu is de beschrijving van het betreffende belplan van de telefoonnummers ook zichtbaar in de Voys Webphone, zodat je in één oogopslag ziet welk nummer waarbij hoort.
-
Vanaf nu kun je bepaalde headsets gebruiken om je gesprekken binnen de webphone te bedienen. Denk aan het beantwoorden van gesprekken, gesprekken in de wacht zetten en jezelf (un)muten. Op onze hulppagina ontdek je welke headsets geschikt zijn.
-
Het was al mogelijk om in de Voys App te selecteren met welk telefoonnummer je uit wilt bellen. Vanaf nu is de beschrijving van het betreffende belplan van de telefoonnummers ook zichtbaar, zodat je in één oogopslag ziet welk nummer waarbij hoort. Dit is handig wanneer je gebruikmaakt van meerdere telefoonnummers. Heeft je belplan geen beschrijving? Dan voegen we de beschrijving van het telefoonnummer toe.
-
Wil je in de Voys App een contact uit je gedeelde contactenlijst wijzigen of verwijderen? Dat is vanaf nu mogelijk. Superhandig, zo is de contactenlijst van jou en je collega's altijd up-to-date. Je vindt de gedeelde contacten op de contactenpagina onder het tabblad 'Gedeeld'.
-
VoIP-accounts die gedeactiveerd zijn, zijn niet in gebruik op een toestel. Oftewel, ze zijn niet te bereiken. Vanaf nu zijn deze VoIP-accounts niet meer zichtbaar in de app en webphone. Wel zo handig voor het overzicht van je contactenlijst. Je kunt ze natuurlijk nog wel terugzien en heractiveren in de portal.
-
De interface van de Wachtrijstatistieken is verbeterd. De statistieken zijn gelijk gebleven, maar worden vanaf nu weergegeven met een donut chart. Zo heb je een duidelijker overzicht van de beschikbaarheidsstatus van je collega's.
-
Je zakelijke gedeelde contacten zijn zichtbaar voor je collega's in zowel de webphone als de mobiele app. Vanaf nu kun je ook gedeelde contacten aanmaken in de app, dit was al mogelijk in de webphone. Binnenkort kun je contacten in de app ook bewerken en verwijderen.
-
Maak je gebruik van de optie om je telefoongesprekken op te nemen? Hier hebben we iets in veranderd. Alle gesprekken die in de wacht worden gezet, worden vanaf nu niet meer opgenomen. Zo neem je alleen de gesprekken op die er echt toe doen: de inhoudelijke gesprekken met je klant.