Een kijkje achter de horizon

auteursafbeelding

Team Voys

20 juni 2017 Clock 2 min

Steven en Diana leven het bestaan waar veel mensen van dromen. Werken terwijl ze reizen langs de mooiste plekken op de aardbol. Zij zijn het levende voorbeeld van het locatie onafhankelijk werken. Filmmakers Marnix en Martijn volgden deze nomaden en hun dochter Isa twee maanden tijdens hun reis van Mexico naar Costa Rica om een documentaire te maken over deze manier van leven en werken.

Steven, Diana met dochter Isa, Marnix, Martijn

Achter de horizon – de reeks

In de afgelopen weken zetten we de verhalen van deze avonturiers online. Hieronder vind je ze allemaal terug, met daaronder de video die ze voor ons maakten.

Achter de horizon 1
Hoe ziet een leven buiten “het systeem” eruit? Wat kunnen we leren van mensen die het anders hebben aangepakt? Dat is precies waar ‘Achter de Horizon’ over gaat. Marnix vertelt hoe het allemaal begon.

Achter de horizon 2: Het mobiele kantoor
Steven vertelt over hun kijk op locatie onafhankelijk werken. Hoe houd je je klanten tevreden? Wat zijn handige tools? En hoe geef je richting aan je bestaan?

Achter de horizon 3: Het leven van reizende filmmakers
In dit blog is filmmaker Marnix weer aan het woord. Hoe ziet het leven van reizende filmmakers eruit? Hoe zit het met veiligheid, internet en hoe groot is de rol van geld eigenlijk?

Achter de horizon 4: Creatief kijken naar geld
Steven en Diana laten zich niet leiden door geld. Steven vertelt je er meer over.

Achter de horizon 5: Leven als digitale nomaden
Steven vertelt je meer over hun reizende (werk)leven en de voorwaarden die hiervoor nodig zijn.

Achter de horizon 6: De 13 absolute musthaves voor een digital nomad
Samen met Marnix hebben we de 13 absolute musthaves voor een digital nomad (in spe) voor je op een rijtje gezet.

Impressie

Een impressie krijgen van het digitale nomaden avontuur? Bekijk hieronder de video. De documentaire is in de maak. Wil je op de hoogte blijven, kijk dan op de facebookpagina

De diensten van Voys maken locatie onafhankelijk werken nog aantrekkelijker. Heb je de Voys 4G app nog niet? Hier lees je er meer over.

Dank!

Binnen Voys is iedereen ondernemer en we vinden het dan ook gaaf om verhalen te delen van ondernemende mensen en om dit mooie project te ondersteunen en met jullie te delen. Steven, Diana, Marnix en Martijn: dank voor jullie verhalen en inspiratie. We kijken uit naar de documentaire!