Telefonie voor de mooiste bedrijven van Antwerpen

Professioneel Antwerpen optimaal bereikbaar

Wil jij tijdens je werk ultieme vrijheid ervaren? Gebruik dan de telefonie-oplossing van Voys. Daarmee maakt het niet uit of je op kantoor zit, je even uitwaait op de kaaien of een dagje thuis werkt. Je gebruikt overal je zakelijke 03-telefoonnummer.

Gebruik overal je 016-nummer

Met de telefonie van Voys stellen jij en je collega’s zelf in op welke manier oproepen naar het 016-nummer beantwoord worden: op één of meerdere telefoons op kantoor, of onderweg op je GSM-nummer of Voys app.

Je collega’s zijn flexibel

Je collega’s beheren zelf hun bereikbaarheid. Komt een telefoontje niet goed uit, dan schakelen ze makkelijk door naar een collega met dezelfde expertise of een belgroep met meerdere collega’s.

Vriendelijke telefooncentrale

De telefonie van Voys werkt via het internet. Daarom is het eenvoudig te koppelen aan webbased software en kun je zelf online je telefonie beheren en alle mogelijkheden van de geavanceerde centrale gebruiken.

Met de telefonie van Voys ben je als bedrijf flexibeler en dat maakt werken voor iedereen leuker.

Je bent al klant voor € € 22,40 per gebruiker per maand, inclusief 03-nummer

Weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

In meer dan 3.000 reviews krijgt Voys een gemiddeld cijfer 8.9. Wil jij ook genieten van de voordelen van onze VoIP-telefonie? 10.000 bedrijven gingen je voor.

  • Per dag opzegbaar
  • Flexibel
  • Schaalbaar

Meer informatie

Bereken je kosten