Dit zijn de bestgelezen Voys-verhalen van 2021

auteursafbeelding
Maya van der Schuit
13 december 2021
Clock 2 min

Eindejaarslijstjes, je wordt ermee overspoeld in december. Toch kunnen we het bij Voys niet laten om bij te dragen aan de wildgroei van lijsten. We publiceren regelmatig verhalen op onze website. Collega Maya heeft de populairste stukken van 2021 op een rij gezet.

1. Zo maak je van hybride werken een succes

Hybride werken is misschien wel het modewoord van zowel 2020 als 2021. Maar hoe doe je dat?

Werk je met een paar collega’s samen? Dan maak je eenvoudig onderling afspraken om hybride werken te laten slagen. Is je bedrijf wat groter? Dan is het belangrijk dat je duidelijke afspraken maakt over het samenwerken op afstand. Maak je, net als we bij Voys hebben gedaan, de transitie naar hybride werken? Volg dan de drie stappen die collega Wouter opschreef in dit verhaal.

2. Alle Freedom-wijzingen op een rij

Nieuwe knoppen, een andere lay-out: er is afgelopen jaar flink wat veranderd in Freedom, ons telefonieplatform. Veranderingen die onze gebruikers steeds makkelijker maken om het belplan in te richten. Collega Harriet verzamelde alle onlangs doorgevoerde veranderingen in Freedom en zette die op een rij.

3. Fouten maken moet: dit was de epic fail van het jaar

Ons offerte-aanvraag-proces werkte een tijdje niet helemaal naar behoren, daardoor misten we zo’n 200 offerte-aanvragen. En daar kwamen we pas veel te laat achter. Het credo bij Voys luidt al jaren: ‘fouten maken is verplicht’. Wel met de voorwaarde dat we ervan leren. Collega Wouter besloot het verhaal over onze epic fail op te schrijven, zodat niet alleen wij, maar ook anderen de kans krijgen om deze fout niet (nog een keer) te maken.

4. Werken waar en wanneer je wilt

De situatie rondom corona en thuiswerken veranderde het afgelopen jaar nogal eens. Om telefonisch bereikbaar te zijn, waar je ook werkt, heeft collega Maya een aantal veelvoorkomende scenario’s op een rij gezet. Want waar je ook zit, om je volledig op je werk te kunnen richten, is het belangrijk dat essentiële zaken goed werken, zoals je telefonie.

5. Weg met die eindeloze to-do-lijst

Dit jaar namen we afscheid van onze to-do-lijst waaraan maar geen einde leek te komen. Collega Mark stond op het punt om z’n lijst met to-do’s uit het raam te gooien. Weg ermee. Totdat hij er een handig systeem voor ontwikkelde waardoor hij tegenwoordig grip heeft op zijn taken. En sharing is caring, dus hij heeft z’n systeem op papier gezet.

Verder lezen?

Op voys.co/be/blog vind je nog een heleboel andere verhalen die het lezen waar zijn. En in 2022 gaan we gewoon door met toffe verhalen schrijven. Stukken die jou en je bedrijf helpen groeien. Stay tuned!

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 24 januari 2024

Onze plannen voor 2024: nieuw jaar, nieuwe features en een nieuw product

Van 17 januari 2024

Holacracy: duik in de wereld van zelfsturing