VoIP-aanbieder voor bedrijven

Alles over VoIP-aanbieders

VoIP-aanbieders

Vaste telefonie gaat tegenwoordig alleen nog maar via het internet. Die dienst wordt VoIP genoemd: Voice over Internet Protocol. Er zijn veel verschillende VoIP-aanbieders die de lijnen aanbieden en telefoonnummers om mee te bellen. Daarnaast leveren VoIP-aanbieders de online telefoniecentrale. In veel van die online telefoniecentrales kun je als gebruiker zelf instellen hoe je je telefonie inricht, bijvoorbeeld met doorschakelingen naar GSM, met gebruik van software-telefoons en zelfs met keuzemenu’s en wachtrijen.

VoIP-aanbieder Voys levert volledige telefonie, inclusief (eventueel) toestellen en een app voor een vaste lage prijs!

✓ Flexibel ✓ Geavanceerd ✓ Maximale vrijheid

Bekijk de prijzen >>

Wat doen VoIP aanbieders?

Voys is een VoIP-aanbieder en levert telefonie aan bedrijven. Wij zetten jouw telefoonnummer, bijvoorbeeld een regionaal vast nummer of een 085-nummer, bij ons in het systeem. Vervolgens kun jij instellen wat er moet gebeuren als jouw telefoonnummer gebeld wordt. Als jouw bedrijf al een telefoonnummer heeft, dan kunnen wij deze eenvoudig overnemen (porteren) van je huidige provider.

Als gebruiker van Voys kun je onbeperkt bellen voor een vast bedrag naar Belgische vaste en GSM telefoonnummers. Ook de tarieven voor internationaal bellen zijn zeer voordelig.

Zakelijke telefonie

VoIP-telefonie is een ideale oplossing voor zakelijke telefonie. Waarom? Omdat het belangrijk is dat je als bedrijf goed bereikbaar bent voor je klanten én dat je deze bereikbaarheid op een prettige manier kunt beheren zodat je collega’s er goed mee kunnen werken. Door de flexibiliteit die een VoIP-telefoniecentrale levert is dit mogelijk.

Een VoIP-aanbieder voor jouw bedrijf?

VoIP is geschikt voor elk type en elke grootte bedrijf. Voor de zelfstandige die enkel een vast nummer wil die wordt doorgeschakeld naar een GSM telefoon en die graag uitgaand wil bellen is er een eenvoudige en voordelige oplossing. Ben je werkzaam bij een bedrijf met meerdere collega’s en afdelingen, dan kun je meerdere nummers aanschaffen en de inkomende oproepen op een slimme manier naar de juiste collega’s routeren. Zelfs voor grote bedrijven en multinationals zijn er mogelijkheden zoals  volledige telefonie-inrichting voor een klantenservice.

Waarom VoIP van Voys?

Met Voys als VoIP-aanbieder  ervaar je als bedrijf maximale vrijheid. Het vaste telefoonnummer van je bedrijf is niet meer zo vast, want je kunt zelf instellen op welke telefoon(s) oproepen binnenkomen. Dit kunnen GSM telefoons zijn, onze VoIP app, of een softwaretelefoon op je computer. Met hosted VoIP van Voys  krijg je de inloggegevens van je eigen online VoIP-centrale. In dit vriendelijke systeem stel je als ondernemer zelf in hoe jij wilt dat jouw bedrijf bereikbaar is.

Bij Voys als VoIP-aanbieder heb je geen last van lange contracten. Alle diensten zijn per dag opzegbaar. Ook is Voys aanbieder van goedkoop bellen via VoIP.

Voordelen van hosted VoIP bij Voys

  • Altijd up to date met de meest geavanceerde telefooncentrale in de cloud
  • Online telefoniecentrale die eenvoudig te beheren is, maar met alle mogelijkheden
  • Overal ter wereld bereikbaar alsof je op kantoor bent
  • Geen eigen dure fysieke telefooncentrale meer nodig
  • Alle diensten zijn per dag op te zeggen

 

Vraag een offerte aan bij VoIP-provider Voys

Ben je geïnteresseerd in de telefonie-oplossing van Voys? Binnen een werkdag ben je bereikbaar op je nieuwe nummer  of krijg een vrijblijvende offerte binnen een werkdag.

Vrijblijvende offerte? Arrow long right