Faxen via internet

Faxen via internet, e-mail of via Voys Freedom

Dankzij faxen via internet heb je geen faxapparaat meer nodig om te faxen! Bij Voys fax je namelijk via e-mail, waardoor oude faxapparaten overbodig worden. Met onze faxdiensten kun je zowel faxen via internet en e-mail versturen als ontvangen.

Hoe verstuur je een fax via internet of e-mail?

Een fax via internet verstuur je per e-mail door het gewenste document als een PDF-bijlage toe te voegen aan een e-mail en in het onderwerp van de e-mail het faxnummer te typen. Ook kun je via je eigen webportal op freedom.voys.be faxen uploaden en versturen.

Hoe ontvang je een fax via internet of e-mail?

Je kunt ook een fax via internet ontvangen. Stuurt iemand een fax naar jouw bedrijf, dan zet ons systeem de fax om naar een PDF en stuurt deze als bijlage in een e-mail naar jouw e-mailadres. Dit maakt het eenvoudig om binnenkomende en uitgaande faxen te ordenen, te delen en later terug te vinden.

Een aantal voordelen van faxen via internet

Onze fax-oplossing

  • Geen faxapparaat nodig, dus ook geen papier en inkt
  • Fax via internet al verzonden? Online en via e-mail inzichtelijk.
  • Lage kosten per fax
  • Veilig, want gevalideerd faxen is mogelijk
  • Al je faxen digitaal gearchiveerd
  • Faxen via internet kan vanaf elke locatie met je eigen faxnummer

Offerte aanvragen

Fax via e-mail alleen versturen of ontvangen

Faxen ontvangen via e-mail

Wil je alleen faxen ontvangen per e-mail, dan kun je deze module ook los bestellen. Je klanten kunnen naar een normaal faxnummer hun faxen versturen en jij ontvangt ze in je e-mail.

Faxen verzenden via e-mail

Natuurlijk kun je ook de module faxen verzenden per e-mail los bestellen. Je kunt dan eenvoudig via e-mail of je browser een fax verzenden.