Fax via internet

Faxen via internet, e-mail of via Voys Freedom

Vanaf nu heb je geen faxapparaat meer nodig om te faxen! Bij Voys fax je namelijk via e-mail, waardoor oude faxapparaten overbodig worden. Met onze faxdiensten kun je zowel faxen via internet en e-mail versturen als ontvangen.

Hoe werkt fax via internet of e-mail

Faxen stuur je per e-mail door het gewenste document als een PDF-bijlage toe te voegen aan een e-mail en in het onderwerp van de e-mail het faxnummer te typen. Ook kun je via je eigen webportal op freedom.voys.be faxen uploaden en versturen.

Stuurt iemand een fax naar jouw bedrijf, dan zet ons systeem de fax om naar een PDF en stuurt deze als bijlage in een e-mail naar jouw e-mailadres. Dit maakt het eenvoudig om binnenkomende en uitgaande faxen te ordenen, te delen en later terug te vinden.

Een aantal voordelen

Van onze fax-oplossing

  • Geen faxapparaat nodig, dus ook geen papier en inkt
  • Fax al verzonden? Online en via e-mail inzichtelijk.
  • Lage kosten per fax
  • Veilig, want gevalideerd faxen is mogelijk
  • Al je faxen digitaal gearchiveerd
  • Faxen kan vanaf elke locatie met je eigen faxnummer

Offerte aanvragen

Alleen versturen of ontvangen

Faxen ontvangen via e-mail

Wil je alleen faxen ontvangen per e-mail, dan kun je deze module ook los bestellen. Je klanten kunnen naar een normaal faxnummer hun faxen versturen en jij ontvangt ze in je e-mail.

Faxen verzenden via e-mail

Natuurlijk kun je ook de module faxen verzenden los bestellen. Je kunt dan eenvoudig via e-mail of je browser een fax verzenden.

Prijzen faxdiensten

Eenmalige kostenPrijs per maand
Fax inkomend€ 15,-€ 5,-
Fax uitgaand€ 15,-€ 5,-
Faxnummer€ 10,-€ 3,-

* Houd er rekening mee dat als je uitgaand faxt, je daarvoor gesprekskosten betaalt. 95% van de faxen wordt binnen één minuut verstuurd, dus kost het versturen van een fax meestal nog geen € 0,05.