Gerben Jan Visser

Frontend developer

Een toegankelijke website waarop alles er goed uitziet én soepel werkt: blijer krijg je Gerben Jan niet. De combinatie van design en techniek, daar zit het ‘m in. En denk maar niet dat hij genoegen neemt met waar hij nu staat. Leren wil hij, beter worden, stappen maken, optimaliseren, want zijn vakgebied development staat nooit stil en Gerben Jan ook niet.

Misschien heeft hij die mentaliteit aangeleerd op het korfbalveld. De meeste mensen komen daar om lekker te spelen en af en toe een bal door een korf te gooien. Maar ja, dat is niet Gerben Jan z’n stijl. Dus hij traint ook de jeugd, zit in de activiteitencommissie en zamelt fondsen in voor de club.

Gerben Jan verstaat de kunst om veel te doen zonder het druk te hebben. Dus hij heeft gewoon tijd om met z’n vrienden te hangen en series te kijken. Zoals Peaky Blinders die hij ter voorbereiding op het nieuwe seizoen gewoon voor de tweede keer keek. Zelfs dat doet hij grondig.

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!