Nederlandse telefoonnummers

Nederlandse telefoonnummers laten rinkelen in België

Is jouw bedrijf ook actief op de Nederlandse markt? Of wil je graag de Nederlandse markt betreden met jouw product of dienst? Dan is het handig om een regionaal of landelijk Nederlands telefoonnummer te nemen. Je Nederlandse telefoonnummer staat dan bij Voys geregistreerd en kunnen gewoon worden afgeleverd op je telefoon(s) die in België staan. Zo heb je geen nood meer aan een separate telefonie-aanbieder in Nederland en staat je Nederlandse telefoonnummer gewoon bij dezelfde provider als je Belgische telefoonnummers.

Telefoonnummer Nederland in elke regio

Voys levert telefoonnummers in elke Nederlandse regio. Of je nu een nummer in Amsterdam (020), Rotterdam (010), Groningen (050) of een landelijk 085-nummer wenst, wij hebben elk telefoonnummer in Nederland binnen een dag actief voor je.

Telefoonnummers in andere landen

Voys levert niet alleen in België en Nederland telefooonnummers, maar in meer dan 50 landen. Wil je graag een internationaal nummer hebben? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!

Voordelen Nederlands telefoonnummer bij Voys

  • Jouw Nederlandse klanten bellen voor lokaal tarief
  • Betrouwbare uitstraling met een nummer in de regio
  • Jij betaalt geen extra kosten voor het doorschakelen van het telefoonnummer
  • Al je telecomdiensten bij dezelfde aanbieder

Hoe werkt het?

Jouw Nederlandse telefoonnummer komt in jouw Voys-account te staan. Nederlandse klanten bellen het nummer en jij kunt je telefoon gewoon in België beantwoorden. Hiervoor betaal je geen extra kosten, omdat het via het internet gaat.

Prijs Nederlands telefoonnummer

Eenmalige kosten Prijs per maand
Nederlands telefoonnummer (regionaal of landelijk) € 10,70 € 3,40*

*prijs is exclusief VoIP-account

Voorwaarden Nederlands telefoonnummer

Om een Nederlands telefoonnummer af te nemen, heb je een Nederlands adres nodig.

Klinkt goed? Vraag meer informatie aan!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Nederlands telefoonnummer in België? Neem dan contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je heel graag.

Offerte aanvragen

Meer over VoIP-telefonie

VoIP telefonie 016-nummer