Webhooks goedkoper

auteursafbeelding

Team Voys

3 augustus 2017
Clock 1 min

Goed nieuws! We verlagen de prijs van de module Webhooks.

De Webhooks kostten altijd € 25,- per maand en is per 1 juli 2017 veranderd naar € 15,- per maand. De eenmalige kosten wijzigen van € 100,- naar € 60,-.

De maandelijkse prijs verlagen we voor alle bestaande en alle nieuwe klanten die de losse module Webhooks  afnemen.

Webhooks

Er zijn heel veel toepassingen mogelijk met de Webhooks. Met een Webhook koppel je namelijk je telefonie aan een online toepassing. Zo zijn er oneindig veel mogelijkheden. Veel van onze klanten gebruiken de Webhooks voor een integratie met hun CRM- of ERP-pakket. Zij kunnen dan bijvoorbeeld direct in beeld zien wie er belt en wat de communicatiegeschiedenis met een klant is. Verder is het mogelijk je telefonie te koppelen aan Google Adwords en Google Analytics, waardoor je bijvoorbeeld telefonische conversies kunt meten.

Nog meer koppeling

Er zijn zelfs klanten die hun telefonie hebben gekoppeld aan hun online agenda. Wanneer iemand in de agenda aangeeft in vergadering te zijn, dan zal de telefoon op zijn bureau niet rinkelen, maar bijvoorbeeld direct worden doorgestuurd naar een naaste collega.

Waarom de prijs verlagen?

Er komen steeds meer online tools en via een slimme toepassing als Webhooks kun je deze steeds eenvoudiger met elkaar verbinden. De toepassingen die te realiseren zijn met Webhooks zijn soms heel klein en dat trekt de verhouding tussen prijs en meerwaarde nog wel eens scheef. Daarnaast vinden wij het als tech-liefhebbers mooi als zoveel mogelijk klanten de webhooks gebruiken om hun eigen werkprocessen leuker en makkelijker te maken en op die manier hun klanten weer beter te helpen.

Meer weten?

Wil je weten op welke manier je webhooks kan inzetten in jouw organisatie? We helpen je graag op 03 303 4000.