Voys breidt uit naar Duitsland

auteursafbeelding
Maya van der Schuit
6 augustus 2019
Clock 1 min

Deze blog is verspreid als persbericht.

Telecomprovider Voys voorziet vanaf nu ook Duitse bedrijven van zakelijke telefonie in de cloud. Met de uitbreiding naar Duitsland staat de landenteller voor Voys op vier.

Duitsland is alweer het vierde land waar Voys haar diensten aanbiedt. Nederlandse, Belgische en Zuid-Afrikaanse bedrijven konden al klant worden bij de telecomprovider. Het van oorsprong Groningse bedrijf bestaat sinds 2006 en maakt sindsdien een enorme groei door.

Voys biedt een alternatief voor bestaande Duitse telecomaanbieders. Met de VoIP-telefonieoplossing van de provider zijn klanten flexibel en hebben ze de vrijheid om overal te werken, waar en wanneer ze maar willen. In de gebruiksvriendelijke online telefooncentrale Freedom kunnen Duitse klanten hun telefonie helemaal naar wens aanpassen.

De telecomprovider zet geen traditionele koers richting Duitsland. ‘Zo hebben we een heel duidelijke doelgroep voor ogen: start-ups, scale-ups, cloud-georiënteerde en techy bedrijven in grotere Duitse steden zoals Berlijn’, legt Mark Vletter, oprichter van Voys, uit. ‘Daarnaast is de taal op onze website Engels.’

Duitsland is een opstap naar Europa. De groei die Voys de afgelopen jaren in Nederland doormaakte, wil het bedrijf graag voortzetten in het buitenland. Mark Vletter: ‘De Engelse taal wordt veel gesproken en maakt het schaalbaar om snel uit te breiden naar meerdere landen in Europa.’ Op basis van ervaringen en onderzoek besluit Voys per land of ze haar diensten ook in de taal van het land zal aanbieden.

Meer lezen? Mark Vletter, oprichter van Voys, schreef een verhaal over de weg naar Duitsland. Benieuwd naar onze Duitse website? Neem gerust een kijkje.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 24 januari 2024

Onze plannen voor 2024: nieuw jaar, nieuwe features en een nieuw product

Van 17 januari 2024

Holacracy: duik in de wereld van zelfsturing