Nieuwe update voor de Voys 4G app voor Android

auteursafbeelding

Team Voys

5 april 2017 Clock 1 min

We hebben de Voys 4G app voor Android een flinke update gegeven. Bij elke versie van de app kijken we wat er goed gaat en waar er verbeteringen mogelijk zijn. Deze feedback ontvangen we ook regelmatig van onze klanten waarvoor onze hartelijke dank. Ons app-development team heeft veel van die feedback verwerkt in deze nieuwste update. Deze toevoegingen en verbeteringen zitten er in versie 4.1:

Toegevoegde updates:

  • Door een nieuwe instelling wordt 4G altijd gebruikt bij een nieuw gesprek. Dit doen we omdat je gesprekskwalitiet beter is via 4G dan via Wifi.
  • In de vorige versie kon je niet terug naar de app tijdens het gesprek. Dat hebben we in deze update maar wel toegevoegd.

Belangrijke verbeteringen:

  • Wanneer je aan het bellen bent via het gsm-netwerk en er komt een oproep op de app binnen, dan geeft de app een ‘in gesprek-melding’ en wordt de oproep doorgezet naar de volgende stap in het belplan.
  • De app gebruikt met deze versie een nieuwe codec. Deze codec zorgt ervoor dat je minder data gebruikt en dat je gesprekskwaliteit beter is wanneer je internetverbinding juist minder goed is.
  • In deze versie hebben we de ophangknop weer teruggetoverd als het toetsenbord geopend is.
androidapp1

Vanaf nu kun je deze update downloaden in de Google Playstore. Als je automatische updates aan hebt staan update je app natuurlijk uit zichzelf en kun je hem direct gebruiken.

We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen. Heb je feedback over de app, dan horen we die graag van je. We ontwikkelen voor en met de klant, dus heb jij opmerkingen of suggesties? Laat ze ons dan weten!

Wat kun je met de Voys app?

Met de Voys app kun je bellen en gebeld worden op je GSM via je professionele telefoonnummer. Zo kun je bellen waar en wanneer je maar wilt en hoef je niet je gsm-nummer met je klanten te delen, maar bellen ze je altijd op hetzelfde telefoonnummer.

Voys 4G app downloaden

Gebruik je de app nog niet? Je kunt versie 4.1. voor je Android telefoon vanaf nu downloaden.

Download in de Playstore