Voys verhuist één week naar het buitenland

auteursafbeelding

Team Voys

7 oktober 2014
Clock 1 min
Image placeholder

Je bedrijf, inclusief medewerkers, voor één week verplaatsen naar het buitenland. Een mooie uitdaging of gekkenwerk? Bij Voys zagen we het als een mooie uitdaging en hebben we het dan ook ‘gewoon’ gedaan. In één van de – voor ons – drukste weken van het jaar, zijn we vertrokken naar het Spaanse Girona. Woensdag 1 oktober vlogen we vanaf vliegveld Eelde naar het Girona, waar 34 mensen een week lang (t/m 8 oktober) in een speciaal daarvoor ingericht huis werken. Omdat we volledig in de cloud werken, is de belangrijkste voorwaarde voor het slagen van het project een héél goede internetverbinding.

Kijk voor een prachtige compilatie van deze week op eenweekwerkeninhetbuitenland.nl, of bekijk de videocompilatie.

https://player.vimeo.com/video/108341662

Locatie-onafhankelijk

Met deze werkvakantie laten we zien dat de diensten van Voys je de volledige vrijheid geven om te werken waar je wilt: locatie-onafhankelijkheid noemen we dat. Het enige wat we in Spanje hoeven te doen is onze laptops verbinden met het internet en een internetkabel in onze telefoons pluggen. We blijven tijdens onze week in Spanje gewoon bereikbaar per mail én op onze 050-nummers: klanten merken niets van de tijdelijke verhuizing.

Internetkwaliteit

Dat een bedrijf met zoveel medewerkers haar activiteiten voor een week naar het buitenland is een unieke uitdaging. Het project staat of valt met de internetverbinding: de (kwaliteit van de) telefonie is afhankelijk van de kwaliteit van het internet. Wil je meer lezen over onze ervaringen en avonturen? Volg ons dan via eenweekwerkeninhetbuitenland.nl en via Twitter op @WorkWeekTweets.