Bellen met je zakelijke telefoonnummer via Microsoft Teams

auteursafbeelding
Maya van der Schuit
4 augustus 2021 Clock 1 min

Dat thuiswerken een blijvertje is, is inmiddels wel duidelijk. Daarmee blijven tools die samenwerken op afstand mogelijk maken populair, zoals Microsoft Teams. Zo blijf je gemakkelijk in contact met je collega’s. En om het nog makkelijker te maken, is er de koppeling tussen de VoIP-telefonie van Voys en Microsoft Teams. Zo komen interne én externe communicatie samen op één plek.

Chatten, bestanden delen, videovergaderen en bellen via Teams

Werk je vaak vanuit huis? Dat is de kans groot dat je voor de volgende zaken Microsoft Teams gebruikt: een vraag stellen aan een collega via de chat, een videomeeting met je team houden of het notulenbestand van een vergadering onderling delen. De tool is gemaakt voor teams die op afstand met elkaar samenwerken. En ook voor externe communicatie zijn er slimme oplossingen binnen Teams, zo kun je je e-mail integreren. En nu kun je ook je zakelijke telefonie koppelen. Zo beantwoord je inkomende oproepen en voer je uitgaande gesprekken via Microsoft Teams. Superhandig!

Op elk apparaat mogelijk, zonder dat je extra’s nodig hebt

Of je nu kiest voor je pc, laptop, mobiele telefoon of tablet: bellen met je zakelijke nummer via Teams is mogelijk op elk apparaat, zolang je de Teams App maar gebruikt. Helemaal handig is dat je geen extra software of hardware nodig hebt. Microsoft Teams integreert de telefonie van Voys in de gedeelde Workspace. Je bent dus gewoon zakelijk bereikbaar zoals je dat gewend bent bij Voys, alleen dan via de Teams App.

Beste van twee werelden

Bel je met de VoIP-telefonie van Voys en gebruik je Microsoft Teams om samen te werken met je collega’s? Kies dan voor de koppeling tussen de systemen. Zo integreer je je zakelijke telefoon in de Teams App en profiteer je van het beste van twee werelden. Openingstijden, terugvallen op een collega, doorschakelen naar voicemail, noem maar op: het is allemaal mogelijk. En of je nu werkt met 10, 50, of 150 collega’s, dat maakt niet uit. Onze koppeling werkt altijd.

Klinkt dit goed en is dit iets voor jouw bedrijf? Neem voor meer informatie contact met ons op via info@voys.be of 03 303 4020. We helpen je graag verder.

Meer verhalen lezen?

In de afgelopen jaren hebben we veel geschreven over ondernemen, zelfsturend werken, de handigste tools en nog veel meer. Dus leef je uit!

Van 30 mei 2024

Voicemailtranscriptie: de beste service voor jouw klanten, ook als je niet bereikbaar bent

Van 23 april 2024

Combineer Voys Reach en Voys Pulse: zo creëer je de beste klantervaring