5 redenen waarom je als zelfstandige de Voys app moet gebruiken

auteursafbeelding

Team Voys

4 oktober 2016 Clock 2 min

Waarom je als zelfstandige de Voys app moet gebruiken?

Om te beginnen: niets moet. Onze app gebruiken dus ook helemaal niet. Toch kan het kan je wel een hoop plezier, een professionelere uitstraling en daardoor meer klanten = omzet = geld = een langere mooiere vakantie opleveren. Maar, nogmaals, niets moet.

De Voys app is een vaste telefoon, maar dan in je smartphone. Je kunt er mee bellen en gebeld worden alsof je op kantoor bent. Ook kun je je bereikbaarheid ermee wijzigen. Ga je inderdaad op die welverdiende vakantie, dan zet je hem door naar je antwoordservice of je voicemail via dezelfde app.

Vijf redenen om de Voys app te gebruiken

  1. Gebruik je de Voys VoIP app, dan geef je in het vervolg je klanten geef alleen nog maar je professionele telefoonnummer. Uit onderzoek is gebleken dat een professioneel ‘vast’ telefoonnummer een betrouwbaarder uitstraling heeft.
  2. Eenmanszaken vinden vrijheid in hun werk erg belangrijk. Het wordt niet voor niets ook wel een vrij beroep en freelancer genoemd. Je hebt de vrijheid om je eigen bedrijf zo in te richten zoals jij dat wilt. Dan is het handig dat jij niet vast zit aan een vast telefoonnummer dat gekoppeld is aan een vaste telefoon, maar dat jij juist dat ‘vaste’ nummer overal mee naar toe kan nemen.
  3. Op jouw website, in je e-mailhandtekening, op je bedrijfsauto en op je visitekaartje zet je alleen je ‘vaste’ nummer en niet meer je mobiele nummer. Zo gebruik je mobiele telefoonnummer alleen nog voor je privé-contacten en blijft je professionele nummer bewaard voor je zakelijke leven. Als je wordt gebeld zie je direct op welke manier je de telefoon moet beantwoorden.
  4. Schakelde je voorheen je zakelijke nummer  door naar je mobiele telefoonnummer, dan betaalde je doorschakelkosten voor elk gesprek. Als je veel gebeld werd, ging dat best in de papieren lopen. Daar heb je geen last meer van als je via 4G belt. Een telefoongesprek wordt dan namelijk niet doorgeschakeld, dus er wordt geen tweede gesprek opgezet. Je betaalt dan ook helemaal niets voor een inkomende oproep.
  5. Als je gebeld wordt op je mobiele telefoonnummer en je bent niet beschikbaar, dan kun je alleen een voicemail afspelen. Bij een professioneel nummer heb je veel meer mogelijkheden. Zo kun je na een paar keer rinkelen een melding afspelen (nog even geduld a.u.b.), doorschakelen naar een nummer van een antwoordservice, of door middel van een keuzemenu de beller een keuze aanbieden.
voysapp_1200w

Voys app proberen?

Wil je de Voys app proberen? Bel dan eens met onze adviseurs voor meer informatie op 03 303 400. Ben je al klant bij Voys? Probeer hem dan eens. Je kunt hem (gratis) downloaden in de AppStore of de Playstore.