Voys Talks

Wat leuk dat je erbij wil zijn op dinsdag 1 oktober 2019. Onderaan deze pagina kan je je aanmelden.

Inhoud

Bij Voys geloven we dat vrijheid en verantwoordelijkheid de basis vormen van leuk werk. We werken zonder bazen, managers en functies, maar met rollen en verantwoordelijkheid. Zo hebben de collega’s bij Voys alle vrijheid en om te ondernemen binnen hun job en zich zo te ontwikkelen. Om dit in goede banen te leiden, implementeerden we een aantal jaar terug ‘Holacracy’. Dit model focust op het decentraliseren van autoriteit en besluitvorming en geeft een ‘purpose’ aan elk handelen binnen een organisatie.

Dat we niet de enige onderneming zijn die breekt met traditionele organisatiestructuren, bewijst Yools. Deze Digital Agency besloot om te werken op basis van purpose, zelfsturing en vertrouwen, met als resultaat een succesvolle onderneming, gemotiveerde collega’s en blije klanten. We nodigen ze dan ook graag uit om hun visie op zelfsturend werken te delen.

Programma

TijdProgramma
19:00 uurVerwelkoming
19:30 uurAlexander Vuylsteke over zelfsturend werken binnen Yools
20:30 uurNina Morsa over Holacracy als organisatiemodel en ervaringen
21:30 uurAfronden met aansluitende netwerkbabbel

De sprekers

Alexander Vuylsteke

Alexander  is ondernemer met ervaring in management consultancy en organisatieontwikkeling. Hij is oprichter van Yools, een digital agency voor ondernemers. Hiernaast bouwt hij het team, de organisatie en de operaties voor start-ups, scale-ups en KMO’s die een positieve impact op de maatschappij nastreven.

Nina Morsa

Nina startte drie jaar terug samen met een aantal collega’s de Belgische vestiging van Voys. Ze gaat hierbij op zoek naar een strategische fit met Belgische ondernemingen. Verder heeft ze tal van ervaring met werken binnen een Holacratische onderneming en vertelt hier regelmatig graag meer over.

Locatie

Je wordt verwacht bij Eventspace Keerco, Hessenplein 2, 2000 Antwerpen, België.

Prijs

De bijeenkomst is gratis.

Voys Handboek

Kan je er niet bij zijn? Wat jammer! Je kunt gelukkig hier ons handboek downloaden om zo al een inkijkje te krijgen in ons organisatiemodel.

Aanmelden

Vul je gegevens in om je aan te melden

Voys Talks