VoIP reseller worden? Dat kan!

Vraag meer informatie aan

telefonie reseller

Wordt reseller van Voys en voeg VoIP toe aan je productaanbod

Maak van jouw onderneming in een handomdraai een zeer betrouwbare telefonieleverancier. Ontdek de voordelen.

Veiligheid voorop

Freedom, de online telefoniecentrale, is volledig redundant uitgevoerd, altijd up to date en heeft een uptime van 99,98%.

Flexibel en vriendelijk

Alle diensten zijn per dag te activeren en op te zeggen. Freedom is gebruiksvriendelijk en exact op maat voor elke type en grootte klant in te stellen.

Dubbel aantrekkelijk

Als je Voys levert aan je klanten, dan is dat voor hen voordeliger én zijn ze beter bereikbaar. Als reseller houd je er natuurlijk een mooie marge aan over.

Ruim 15 jaar ervaring in VoIP-telefonie

en meer dan 10.000 gelukkige klanten

Voys bedient in drie landen meer dan 10.000 bedrijven met een op maat gemaakte cloud telefonie-oplossing. Graag helpen wij jou met het uitbreiden van je dienstenportfolio. Als VoIP reseller van Voys krijg je toegang tot een eigen portaal waarin je heel eenvoudig al je klanten kan beheren: aanmaken, wijzigen en factureren zijn een fluitje van een cent.

Freedom, de online telefooncentrale, is voorzien van alle mogelijkheden die een online telefooncentrale in 2021 behoort te hebben: koppelingen met CRM-pakketten, openingstijden, keuzemenu’s, VoIP apps en ga zo maar door.
Bekijk alle mogelijkheden.

Telefonie leveren is heel eenvoudig

Wij helpen je op weg, zodat je razendsnel weet hoe het werkt.

Als nieuwe partner krijgen jij en je collega’s een digitale training zodat jullie het leveren van telefonie razendsnel zelf onder de knie hebben. Daarna bepaal jij hoe je het inricht: beheer zelf de telefonie van je klanten, of geef ze toegang tot hun eigen online klantenportaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over een partnerschap met Voys? Of wil je graag door de online telefooncentrale klikken? Neem dan contact op en vraag meer informatie aan. Bellen doen we graag op 03 303 4000.