Sharon Vogel

Klantgeluk

Dit is Sharon. Sharon wordt superblij van mensen helpen en tevreden maken. Daarom zit ze bij Klantgeluk helemaal op haar plek. Openheid en positiviteit zijn voor Sharon belangrijke waarden. Voor vragen en advies over je zakelijke telefonie zit je bij haar helemaal goed. Dikke kans dat het nog gezellig wordt ook.

Een echte connectie maken: daar draait bij Sharon alles om. Haar sociale leven is bijna een een fulltime baan, want Sharon is vrijwel elke avond onder de pannen: een serie kijken, naar het terras of een borrel drinken, zij is er voor in. Ook knuffelt ze graag met haar kat Nora.

In de zomermaanden bezoekt Sharon hardstylefestivals waar ze heerlijk los gaat op de muziek. Gelukkig voor haar hoeft ze daar niet mee te zingen, want hoe graag ze het ook zou willen, op dat vlak heeft ze wat minder talent. Daar maalt ze zelf niet om trouwens: ze is gezond, heeft leuke vrienden en maakt het beste van elke dag: grote dromen heeft ze niet, ze geniet liever in het hier en nu.

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!