Mariëtte Plat

De Rekenkamer

Een sluitende administratie, tot op de laatste cent: dat is wat Mariëtte blij maakt. Het inboeken van inkoopfacturen, het uitbetalen van salarissen en de klantfacturen: Mariëtte draait er haar hand niet voor om. Of ze een beetje een control freak is? Heus niet! Ze weet alleen van elke euro waar hij naartoe gaat en kan daar tot in detail updates over geven. 

Als freelance fotograaf kan Mariëtte haar creativiteit helemaal kwijt. Ze maakt portretten en zet gezinnen, families en huisdieren op de foto. Dieren spelen sowieso een grote rol in Mariëtte’s leven: ze heeft een hond en twee paarden waar ze veel tijd aan besteedt. Van dressuur tot mennen: paardrijden zit haar in het bloed. 

Daarnaast maakt Mariëtte ook nog tijd voor haar andere grote passie: paaldansen. Ze wilde deze sport graag eens proberen en raakte er meteen aan verslingerd. De kracht die ze opdoet bij het paaldansen helpt haar om een nog betere ruiter te worden en in de choreografie kan ze haar creativiteit kwijt.

Heb jij een vraag over je factuur of wil je gezellig kletsen over paarden? Mariëtte helpt je graag op 050 700 99 17 of mariette.plat@voys.nl.

Bel Mariëtte

Bekijk de collega’s van Mariëtte

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!