Denise Ter Avest

Spraakmaker

Dit is Denise. Denise volgt een master Media Creation and Innovation aan de Rijksuniversiteit Groningen, daarom loopt ze stage bij ons. Denise wil meer weten over marketing, het schrijven van artikelen en vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google. Mooie match, want een frisse blik op ons werk is altijd welkom. Zo leren we van elkaar. 

Denise vindt veel dingen leuk: sporten, gamen, series kijken en muziek. Om de dag doet ze een stevige workout in de sportschool. Niet alleen om fit te blijven, maar ook omdat ze daar vrolijk van wordt. Een echte sportieve doorzetter dus, want zo vaak sporten vraagt de nodige discipline. 

Daarnaast brengt Denise graag tijd door in de keuken. Koken, bakken én eten: je kunt haar er ‘s nachts voor wakker maken. Ze bakt graag taarten, zoals worteltaart, maar haar echte succesrecept is de mozzarella pesto twist uit de oven, een lekker knapperige snack. Perfect bij een lekkere feelgood serie als Gilmore Girls, die ze graag kijkt. 

Zoek je een perfect taartrecept of ben je nieuwsgierig hoe Denise haar stage bij ons ervaart? Neem contact met haar op via 050 700 9900  of denise.teravest@voys.nl 

 

Bel Denise

Bekijk de collega’s van Denise

We kunnen deze review zo niet vinden

Erg vervelend dat we deze specifieke review niet voor je kunnen vinden. Bekijk al onze reviews om erachter te komen wat klanten van ons vinden!

Kiyoh pagina!