Hoe werkt de Voys App?

Geschreven door Laatst bijgewerkt: 11/09/2016

Met de Voys App kun je uitgaand bellen met je zakelijke nummer dat bij Voys is ondergebracht en je kunt je bereikbaarheid ermee wijzigen.

Download de Voys app!

iphone_appstore  android_logo_playstore

Open de Voys app, voer je inloggegevens van freedom.voys.be en je mobiele telefoonnummer in.

Als je iemand wilt gaan bellen, gebeurt het volgende:

• Voer het gewenste telefoonnummer in.
  • Je smartphone stuurt (via je dataverbinding) een signaaltje naar onze centrale om eerst jou te bellen en vervolgens het nummer dat je gekozen hebt.
  • Je krijgt een inkomende oproep van je eigen telefoonnummer. Beantwoord deze.
  • Het andere nummer wordt gebeld en ziet jouw zakelijke  vaste nummer in het beeldscherm staan.
  • Als de oproep wordt beantwoordt, kun je beginnen met je zakelijke gesprek.

Toch een collega spreken?

Kom je er niet uit of kun je niet goed vinden wat je zoekt? Geen probleem.

Bel ons op 03 303 4020, stuur een e-mail naar support@voys.be of start een chat hier rechts onderin. Samen komen we er wel uit!